petek tamiri Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

Kombici çağırmak için güvenilir bir sistem kullanmalısınız. Sistem üzerinden kombici aramıyorsanız doğru referanslar ile yapılacak işi ve kendinizi güvenceye almalısınız. Kombinizde doğalgaz ile ilgili bir arıza söz konusu olduğu durumlarda bu yalnızca kombinizin bozulması anlamına gelmeyip yangın, gaz zehirlenmesi gibi daha kötü olaylara sebep olabilir.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Pencere, kapı gibi yerlerden ortamın ısı kaybı var ise yapışkan sünger gibi malzemeler ile ısı kaybını engellemelisiniz.

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

Yoğuşmalı kombilerin isminde yer alan yoğuşma, gaz halinde bulunan bir maddenin çevresine ısı vererek sıvı hale geçme işleminden gelmektedir. 

Bunun yanında sadece kombi bakımı yaptırmak ama petek ve kombi tesisatını temizletmemek doğru değildir. Periyodik bakımların haricinde...

Yanlış kullanımda doğalgaz faturası oldukça yükselecek ve eviniz yeterince ısınmamış olacaktır.

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Bunun dışında petekler çAlright kirlendiği için ya da petek temizliği yapıldığı için petekler delinmez. Petek temizliği yapılırken petek temizleme ilacı examination edilmiş bilinen bir ilaç olmalıdır.

Kombi Bakım ve Onarım Beklenmedik arızalarla karşılaşmamak ve enerji tasarrufu sağlamak için yıllık kombi bakımı yaptırmanı öneriyoruz.

Dairemizdeki petekte kaçak olduğundan vanaları kapattık. Kaçağın kaynağını tespit ettirmek için dairenin alt yapısına zarar vermeden teknik arıza tespiti işlemi yaptırmak istiyoruz.

Su sisteme geri yüklendiğinde, sızıntı olup olmadığını tekrar kontrol edin ve ardından boşaltma valfini kapatın.

Trio Tesisat olarak siz değerli müşterilerimize fifteen yılı aşkın bir süre hizmet vermekteyiz. Profesyonel ekiplerimiz sayesinde siz değerli petek tamiri müşterilerimizin tüm sıkıntılarını gidermekteyiz.

Report this wiki page